Csuklásból lett milliomos

Kategória: Érdekességek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Chuck Ray egy átlagos irodai dolgozó volt. Aztán az egyik nap elkezdett csuklani és végül milliomos lett. 

 

Mi történt közben?

 

Kitalált egy módszert teljesen véletlenül. Maga sem tudja hogyan és miért jutott eszébe, hogy ceruzával a szájában igyon egy korty vizet, de jól tette. A csuklása elmúlt és beindult a fantáziája. Kitalálta a csuklás elmulasztásának tökéletes módszerét?

 

 A barátaival közösen elkezdtek ötletelni egy olyan eszközön, ami sokkal jobb a ceruzánál. Egy 3d nyomtató segítségével állították elő az eszköz prototípusát. Két év telt el, mire az ötlet megvalósult.

 

Elég képtelen dolognak tűnik, hogy ezzel bárki is sikeres lehet. Miért venné meg bárki is a terméket, ha egy ceruzával is működik? Ray viszont hitt az ötletében és nem adta fel. Napról-napra keményen dolgozott.

Végül felmondott a munkahelyén és barátjával Marc Cheiken -el alapítottal közösen egy céget. Jelenleg  csak ketten dolgoznak a vállalkozásban, de nagyon lelkesek.

 

Csuklásból lett milliomos

 

A termékük nem más, mint egy fehér pálcához hasonlító eszköz, amiről azt állítják, hogyha a szádban tartod és iszol egy korty vizet, akkor elmúlik a csuklásod. Az értékesítést elsőként a saját weboldalukon kezdték el, de ma már számos online boltban is kapható. Többek között a cvs.com, drugstore.com oldalakon is.

A termék ára 7,99 $ (1718 Ft) és már 3.000 példányt adtak el.


 

Ötletből valóság.

 

Ray kitartó és makacs ember, de elmondása szerint ezerszer akarta abbahagyni. Szinte senki sem támogatta és senki sem hitt az ötletében. Még a felesége is válással fenyegette, amikor felmondott a munkahelyén.

 

Ha nem lett volna ott a barátja és üzlettársa Cheiken, rég feladta volna. A nehéz időkben egymást támogatták és ha kellet addig bazirgálták a másikat, amíg el nem készült az adott feladat. A legnagyobb nehézséget az jelentette számukra, hogy egyiküknek sem volt vállalkozó tapasztalata. Nem értette a honlapkészítéshez és a marketinghez sem.

 

Az első honlapjuk nem is működött egyáltalán. Csak felesleges pénzkidobásnak jellemezte Ray. Sokadik próbálkozásra készült el a http://hicural.com/ oldal, ami végül meghozta a várt sikert.

 


 

 

Valóban működik?

 

Ray szerint határozottan. Még féltudományos magyarázatot is kreáltak hozzá. Véleményük szerint a stick segítségével a levegő részecskéi jobban keverednek a vízzel és a torok nyitva tartása miatt a légzés újraindul és így megszűnik a csuklás.

 

Dr. Mark Vaughan a város főorvosa nem ennyire lelkes. Véleménye szerint semmi nem indokolja, hogy ez a módszer hatásosabb vagy jobb lenne, mint a többi. Ha a csuklás nem szervi eredetű, akkor természetes úton, magától is abbamarad.

 

Cég weboldalán viszont rengeteg elégedett ügyfél levelet olvashatunk, akiknek használt a stick és végül is csak ez a lényeg.

Kívánjuk, hogy a vállalkozás növekedjen és fejlődjön. Ray és Cheiken, gratulálunk.

 

És te?

 

 Nehezen tudom elhinni, hogy ne lenne legalább egy olyan ötleted, ami ütősebb ennél. Akkor vajon miért nem te keresel milliókat?

Miért hiszed, hogy amit Te találsz, aki az nem lehet jobb vagy értékesebb, mint egy műanyag pálcika a szájba?

Szerintem csak arra van szükséged, hogy valaki mögéd álljon és addig bazirgáljon, amíg el nem készül végre a honlapod, ami beindítja az ötleted. De ez a cikk nem arról szól, hogy eladjak neked. Ezért ha érdekel a bazirgáló honlap, akkor kattints ide.

Viszont az ötletedhez a domain nevet érdemes lenne most lefoglalnod. Ne hagyd, hogy másé legyen!

 

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : Internet

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok, sorozat vállalkozó. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 


Csali termék


Belépő termék

 



Értesítés új hírekről



Hírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.