Honlap, amely nem engedi a halogatást

Kategória: Érdekességek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Mi az a probléma, ami a legtöbb üzleti célú honlapot sújtja a neten? Az, hogy készítői nekiállnak jó szándékkal, lelkesedéssel, remek ötletekkel felvértezve, majd egy idő után nem szánnak rá elég időt, energiát, és így a weboldal félkész marad.

 

Honlap, amely nem engedi a halogatást

 

Egy honlap amivel nem foglalkoznak éppen olyan, mint egy nem gondozott kert – lehettek az elején akármilyen elképzeléseink, lefektethettük az alapokat, telezsúfolhattuk csodás dolgokkal, egy idő után az emberek már inkább csak megmosolyogják, ha meglátják. Ha saját, egyedi honlapot akarunk készíteni, nem szabad félúton feladnunk, végig kell csinálnunk az egész folyamatot.

Ebben segít a bazirgáló honlap. Nevéből is kitalálható, mi a lényege – félkész honlapod egyszerűen addig piszkál, amíg be nem fejezed elkészítését.

 

Minden egyes elvégzendő feladatról e-mail üzenetet kapsz, és amíg végre nem hajtod a szükséges lépéseket, a honlap nem hagyja abba a bazirgálást. Az ilyen típusú weblap pedig nem csak kíméletlen, akár egy személyi edző, de okos is. Az elvégzendő feladatokat egy szakemberek által összeállított lista alapján adja ki Neked, sőt, a honlap működése, látogatóid böngészési szokásai alapján egyre újabbakat és újabbakat ad neked.

 

A honlaphoz a Google barát tárhely ingyen jár, de kapsz mellé telefonos ügyfélszolgálatot, nagyon hasznos segédanyagot, egy előre megtervezett remek marketing grafikát, de még előre megírt marketing szövegeket is, amelyek segítenek abban, hogy szolgáltatásaidat könnyebben és gyorsabban értékesíthesd.

 

Ha Te is tele vagy jó ötletekkel és szeretnél a neten ügyfeleket szerezni, de szükséged van a motivációra, a bazirgáló honlapot egyértelműen Neked találták ki.

Nem maradsz le semmi fontosról, ha megadod a címed:

Csak olyan cikkeket küldünk neked, amik érdekelni fognak. Max heti 1 alkalommal.

Ne maradj le a frissítésekről... iratkozz fel a CikkFigyelőre:
 

Vissza

Címkék : Internet

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Bártfai Balázs

Bártfai Balázs vagyok, sorozat vállalkozó. 2003 óta valósítom meg a saját és mások ötleteit. Több sikeres ötlet és pár kudarc áll a hátam mögött. Az automatizált megoldásokban hiszek. Ezért olyan stratégiákat dolgozok ki, amik folyamatosan szállítják a vevőket.

Kapcsolódó cikkeink:

 
 

 


Csali termék


Belépő termék

 



Értesítés új hírekről



Hírlevél

 

Címkék

Iratkozz fel és nem maradsz le semmiről. Szólunk, ha frissül a cikk vagy számodra érdekes témákról írtunk.